Deel
Lab-S, Ontwerpbureau voor de leefomgeving Achtergond

Architect Apeldoorn

Architect in Apeldoorn

Voormalig papierindustrie-stad Apeldoorn is de perfecte uitvalsbasis om Veluwe te ontdekken en het indrukwekkende Paleis het Loo te bekijken. Of je nou een architect in Apeldoorn zoekt voor je nieuwbouwwoning of een herbestemmingsplan hebt voor een oudere woning die gemoderniseerd moet worden. Lab-S kan je helpen bij het realiseren van een compleet architectonisch plan, van klein tot groot. Lab-S heeft daarbij altijd het doel om jouw omgeving inspirerend en persoonlijk te maken. Alle projecten zijn daarbij zo duurzaam en energiezuinig mogelijk, wel zo milieuvriendelijk. Hoe gaat alles in zijn werk en wat kun je verwachten bij dit architectenbureau in Apeldoorn? Lees gauw verder.

Met alle aandacht gemaakt door de architect in Apeldoorn

Lab-S kijkt naar de ruimtes en ziet daar de potentie in van wat de ruimte kan worden. Daarnaast is het ook belangrijk waar je de meeste tijd doorbrengt en waar je graag wat meer ruimte voor zou willen hebben. Zo kan je bijvoorbeeld een uitbouw realiseren bij de keuken om een kookeiland neer te zetten waar je samen met je gasten aan kunt borrelen. Wil je een slaapkamer die aanvoelt als een hotel en wil je een en-suite badkamer die alle luxe heeft die je je maar kunt wensen? Ook al is de ruimte er nu niet naar, de architect in Apeldoorn maakt dit allemaal mogelijk zodat jouw huis perfect naar jouw wensen is gebouwd.

In het complete plan om jouw omgeving te vernieuwen speelt ook design een grote rol. De architect in Apeldoorn weet hier raad mee. Door het combineren van de juiste materialen ontstaat er een sfeervolle ruimte waar over is nagedacht. Houd je van lichte tinten, felle kleuren of donkere en warme kleuren. Bij Lab-S is alles mogelijk voor een inspirerend geheel met een natuurlijke touch.

Daarnaast is Lab-S ook expert op gebied van architectonische ontwerpen. Dus heb jij een kavel waarop je je droomhuis op wilt realiseren? Lab-S is de architect in Apeldoorn die je eisenlijstje kan analyseren om vervolgens de mogelijkheden door te nemen. De plannen worden vastgesteld in verschillende 3D-visualisaties waardoor je het ontwerp vanuit alle hoeken kunt bekijken. Het eindresultaat is perfect afgestemd op je dromen, maar waar je nu elke dag weer wakker in kunt worden.

Gezamenlijk proces met de architect uit Apeldoorn

Het mooie aan dit architectenbureau uit Apeldoorn is dat jij in elk onderdeel van het proces wordt meegenomen, van begin tot eind. Jouw wensen worden doorgenomen en alle bijkomstigheden daarbij ook. Je wordt echt een onderdeel van het team en het proces kan te allen tijde worden bijgestuurd waar nodig. Lab-S zorgt voor transparantie en bouwbegeleiding door het gehele proces en komt met oplossingen waar je eerder wellicht niet aan hebt gedacht.

Natuurlijk gaat het verder dan alleen Apeldoorn. Als je bijvoorbeeld een architect nodig hebt in Bussem of Naarden ben je bij Lab-S ook aan het juiste adres.

Ook voor productdesign

Samen met Daniel Aw en Rikjan Scholten is de eigenaar van Lab-S Sjoerd Schaapveld mede-eigenaar van het designlabel Fraaiheid. Zij maken eigenzinnige en unieke producten waarmee je een statement maakt in huis of in je bedrijf. Zo zijn de +tafel en MUUS ontwerpen waarmee je een statement maakt in huis. Als je zo’n mooi design in huis wilt halen ben je hiervoor bij Lab-S dus ook aan het juiste adres.

De architect in Apeldoorn voor het bedrijf

Lab-S is de architect in Apeldoorn die is gespecialiseerd in het ontwerpen van volledige bedrijfspanden, van architectuur tot interieur. Vanaf de fundering wordt er een indrukwekkend gebouw gerealiseerd waarbij het natuurlijke licht naar binnen schijnt en de ruimtes precies kloppen.

Ga langs om je plannen tot werkelijkheid te maken

Lab-S is altijd bereid om samen met jou de plannen te bespreken, of je nou al precies weet wat je wilt of nog wat input kunt gebruiken. Een brainstormsessie via beeldbellen of op kantoor kan al heel wat duidelijk maken en dankzij de jarenlange expertise van de architect uit Apeldoorn weet je snel wat de mogelijkheden zijn. Dus ben je klaar voor een nieuwe omgeving thuis of in je bedrijf en heb je een architect nodig in Apeldoorn? Aarzel niet en neem contact op, wie weet zit je sneller dan je denkt in een inspirerende omgeving.

Architect Apeldoorn