Deel
Lab-S, Ontwerpbureau voor de leefomgeving Achtergond

Architect Arnhem

Architect in Arnhem

Arnhem, de stad aan de Veluwe waar je vanuit de winkelstraten zo de prachtige natuur in wandelt. Heb je een kavel voor een nieuwbouwwoning gekocht in Arnhem die van nul opgebouwd moet worden, wil je een uitbouw of een volledige transformatie van een bestaand pand? Lab-S is de architect in Arnhem die jouw dromen waar kan maken waardoor je elke dag weer vol comfort kunt leven. Lab-S kan je helpen met een inspirerend ontwerp voor je te bouwen kavel of een bouwtekening tot aan een interieurontwerp. Je wordt betrokken bij het proces waardoor het aan het eind een resultaat ontstaat dat blijft verrassen. En dat alles met oog voor duurzaamheid zodat je er jaren met geluk kunt blijven wonen.

Een inspirerend proces door het architectenbureau in Arnhem

Lab-S betrekt je bij alle stappen van het proces zodat je overal van op de hoogte blijft en het proces kunt aansturen waar nodig. Het architectenbureau in Arnhem bespreekt alle wensen tot in de details met je zodat alles precies klopt. Waar spendeer je bijvoorbeeld het meeste tijd? Als je een fervent thuiskok bent wil je natuurlijk zoveel mogelijk ruimte in de keuken en als je een gym aan huis wilt kan hier ook de ruimte voor worden gecreëerd. Al jouw wensen worden in het vastgestelde budget en de mogelijke ruimte uitgevoerd.

Het plan begint bij een gebouw dat vanuit alle hoeken klopt. Lab-S is expert op gebied van architectonische ontwerpen en het maken van nauwkeurige bouwtekeningen. Dus wanneer je niet helemaal weet wat je aan moet met de bouwtekening voor je nog te bouwen kavel kan je hier terecht voor de meest gedetailleerde tekening waarvan ook een 3D-visualisatie wordt gemaakt. Zo kan je de woning vanuit allerlei hoeken voorstellen en eventuele aanpassingen doorgeven. Het resultaat is een huis waar je je echt thuis voelt.

Daarnaast kan de architect in Arnhem ook zorgen dat een pand een geheel nieuwe bestemming krijgt. Dus of het nu gaat om een volledige transformatie of wil je een muurtje uitbreken of ben je toe aan een nieuwe badkamer en keuken? Er wordt rekening gehouden met alles, zo wordt iedere ruimte volledig ingemeten waardoor de mogelijkheden van te voren goed in kaart worden gebracht. Lab-S kan je overal bij helpen, hoe groot je plannen ook zijn.

Interieurdesign is onderdeel van het totaalplan samen met de architectuur. Hierin komen alle onderdelen als matriaalgebruik, kleuren, stoffen en meubels samen waarop het uiteindelijke interieur wordt gebaseerd. De combinatie is pas compleet wanneer beide partijen tevreden zijn. Wat jouw stijl ook is, Lab-S probeert zich compleet in te leven en komt vervolgens met een perfect geheel dat is geïnspireerd op de natuur en de omgeving waarin het huis staat. Het architectenbureau in Arnhem laat alles kloppen.

Het architectenbureau in Arnhem voor je kantoorpand

Naast het ontwerpen van fraaie huizen is Lab-S, het architectenbureau in Arnhem, ook gespecialiseerd in het bouwen of verbouwen van bedrijfspanden. Dus of het pand nog gebouwd moet worden of een bestaande ruimte een herbestemming krijgt, Lab-S tekent van begin tot eind een plan uit zodat de ruimte helemaal klopt.

Een bedrijfspand komt het best tot zijn recht door veel licht, effen kleuren, ruimtes waarvan de functie duidelijk is en plekken om tot rust te komen. Dit alles met gebruik van natuurlijk licht en duurzame materialen zodat het pand nog lang meegaat en mee kan groeien met het bedrijf.

Lab-S is het architectenbureau in Arnhem die de ruimte en de bedrijfsvoering analyseert en met een advies op maat komt. Het uiteindelijke plan is geheel naar wens aan te passen zodat jij en de werknemers in alle comfort kunnen werken.

Natuurlijk gaat het verder dan alleen Apeldoorn. Als je bijvoorbeeld een architect nodig hebt in Naarden of Bussum ben je bij Lab-S ook aan het juiste adres.

Een inspirerend gesprek met advies op maat

Ben je klaar voor inspiratie op maat van Lab-S? Kom langs op het kantoor in het Havenkwartier of plan een videocall met ons in. Of je nou al precies weet wat je wilt of dat het allemaal nog een abstract idee is en je meer input nodig hebt. De architect in Arnhem kan je helpen bij het maken van alle juiste keuzes. Wil je langsgaan voor een brainstormsessie? Neem contact op met Lab-S, zij kunnen ervoor zorgen dat elk gebouw aanvoelt als thuis. Kijk voor inspiratie op de site en Pinterest van Lab-S waarop je ook het werk kan zien wat ze hiervoor hebben gerealiseerd.

Architect Arnhem