Deel
Lab-S, Ontwerpbureau voor de leefomgeving Achtergond

Architect Bussum / Naarden

Architect Bussum

Op zoek naar een architect in Bussum? Als architectenbureau kunnen wij uw nieuw- en verbouwprojecten in Bussum op een prettige manier begeleiden. Ook wanneer u op zoek bent naar een architect in Naarden, kunt u bij ons terecht. Lab-S werkt aan zowel particuliere als zakelijke projecten. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe wij samen met u uw plannen kunnen waarmaken. Wij zijn altijd op zoek naar slimme, elegante manieren om oud en nieuw met elkaar te verbinden. Zo zoeken wij de ultieme combinatie van historische en moderne architectuur op zowel ruimtelijk als bouwkundig vlak. Wanneer u op zoek bent naar een architectenbureau voor een project in Bussum of Naarden, dan bent u bij Lab-S aan het juiste adres!

Lab-S, een sterke architect voor Bussum

De stijl van de woningen en panden in en rondom Bussum zijn voor ons erg aansprekend. Lab-S onderzoekt graag de potentie van de omgeving en vertaalt dit naar een inspirerend ontwerp. Ook binnenshuis zijn er talloze mogelijkheden. Denk aan een moderne uitbouw met veel glas of aan een historisch pand dat uitzicht biedt op de tuin of een houten woning in het bos. Bij ons architectenbureau is dit in Bussum allemaal mogelijk! Maar ook wanneer u wilt bouwen of verbouwen in Naarden, kunt u bij architectenbureau Lab-S terecht. Het vernieuwen van een verouderde woning kan een flinke klus lijken. Maar wanneer u zich door de juiste architect laat begeleiden die bekend is in Bussum of Naarden, is dit gemakkelijker dan u wellicht denkt.

Architectuur in Bussum en Naarden

In Bussum, een typisch tuindorp, vindt u veel groen tussen de woonwijken door. Parken, groensingels en plantsoenen zorgen voor lucht en rust in de stad. In de 19e eeuw werden de wijken Brediuskwartier en Vondelkwartier vormgegeven door de Bussumse architect De Bazel. Deze wijken horen helemaal bij de vroegere opvattingen over hoe een tuindorp eruit moest zien. In 2008 werden de wijken Brediuskwartier en Spiegel uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht. Wilt u in of rondom Bussum in contact komen met een architect? Dan bent u bij Lab-S aan het juiste adres!

Ook Naarden, een van de best bewaarde vestingsteden van Nederland, kent een verscheidenheid aan bijzondere architectuur. Wanneer u bouw-of verbouwplannen heeft in Naarden en op zoek bent naar een architect, dan is Lab-S de juiste partij voor u. Ons architectenbureau staat voor persoonlijke service, ongeacht de grootte van de opgave. Door uitgebreid te luisteren naar uw wensen en goed te kijken naar de locatie of de bestaande woning, maken wij unieke ontwerpen die een verhaal vertellen. Aan de slag met een architect in Bussum. Het ontwerpen van uw ideale woning of kantoorpand is iets dat veel tijd en aandacht vraagt. Bovendien roept iedere stap van de weg veel vragen op. Lab-S helpt u graag uw vragen te beantwoorden wanneer u wilt gaan bouwen of verbouwen in Bussum of Naarden. Daarnaast zijn wij ook benieuwd naar úw wensen en ideeën. Om te kunnen realiseren waar u altijd al van heeft gedroomd, hebben wij ook allerlei vragen voor u. Denk hierbij aan: Wat is typisch aan uw manier van wonen of werken? Vindt u duurzaamheid belangrijk? Bij welke sfeer en materialen voelt u zich prettig? Hoe wilt u betrokken zijn bij de bouw? Door het bespreken van deze vragen bekijken we samen wat realistisch is en houden we rekening met wat u per se wel of niet wil.

Onze werkwijze

Lab-S staat voor eigentijdse vormgeving met respect voor het bestaande. Elk ontwerp is voor ons een uniek vraagstuk. Daar waar de standaardoplossing niet voldoet komt Lab-S het beste tot zijn recht. Bent u in het bezit van een kavel waarop u uw droomhuis wilt laten realiseren? Of heeft u een bestaand kantoorpand waarvan u het interieur wil aanpakken? Dan is Lab-S de juiste partij voor u. Aan de hand van gesprekken waarbij wij gedetailleerd kijken naar uw wensen, creëren wij een beeld van uw droompand. Wij stellen onze plannen vast in 3D-visualisaties waardoor u ook daadwerkelijk ziet hoe uw pand eruit kan komen te zien. Zo weten wij zeker dat het eindresultaat precies past bij datgene waar u naar op zoek bent. U kunt bij ons ook terecht wanneer u bredere vragen heeft over stedenbouw, architectuur, interieur of productontwerp. Het liefst noemen wij onszelf namelijk een 'ontwerpbureau voor de leefomgeving' in plaats van 'architectenbureau'. Onze werkzaamheden beperken zich namelijk niet alleen tot het ontwerpen van bouwkundige zaken.

Neem contact op met ons architectenbureau.

Wilt u graag eens vrijblijvend in gesprek over uw bouw- of verbouwplannen in Bussum, Naarden of omgeving? Neem dan nu contact op met Lab-S! We ondersteunen u graag bij het realiseren van uw woon- en werkdromen. Vanwege onze brede interesses en specialisatie zowel op het gebied van architectuur als design, zal er geen ontwerpvraag onbeantwoord blijven. Twijfel daarom niet en neem nu contact met ons op. Wij staan voor u klaar en geven u graag advies over de mogelijkheden van uw project.

Architect Bussum / Naarden