Deel
Lab-S, Ontwerpbureau voor de leefomgeving Achtergond

Architect Zutphen

Architect in Zutphen

In Zutphen vind je historische panden en hofjes, boetieks en volop cultuur. Alles voor een fijne woonomgeving. Bij het bouwen, verbouwen of herinrichten van je woning of bedrijfspand in Zutphen wil je dat het geheel persoonlijkheid uitstraalt en de sfeer precies klopt. Hierbij kan de architect uit Zutphen je van dienst zijn.

Architect Sjoerd Schaapveld van Lab-S zorgt ervoor dat alle eisen en wensen worden meegenomen bij het plannen en uitwerken van een project. Ze kunnen je dan ook helpen bij het ontwerpen, inrichten en bouwen van een woning of bedrijfspand. Dit doet Lab-S voor zowel particulieren als professionele klanten. Het uitgangspunt is een ontwerp dat ruimtelijk en comfortabel aanvoelt en bovendien inspireert. Lees gauw verder om te kijken wat Lab-S, het architectenbureau in Zutphen, voor jou kan betekenen.

De architect in Zutphen ziet alle details

Bij het (ver)bouwen en inrichten van een woning komen er heel wat details kijken. Lab-S houdt je op de hoogte van alle punten die belangrijk zijn in het proces waardoor je hier ook echt onderdeel van wordt. Lab-S leidt het project en jij kan dit te allen tijde sturen.

Er wordt gekeken naar de ruimte en de functie hiervan die vervolgens jouw persoonlijke touch krijgt. Lab-S kijkt samen met jou wat de functie moet zijn van elke ruimte zodat deze precies is afgestemd op jou en je leefstijl. En al jouw wensen worden onderdeel van het totaalplan. Dus van de hoofdlijnen tot aan de kleinste details, Lab-S is de architect in Zutphen die al je wensen tot uiting kan brengen.

Wil je een casco opgeleverde ruimte helemaal eigen maken? Kijk dan naar waar je het meest tijd spendeert. Kook je bijvoorbeeld graag? Dan is een ruime keuken een must in jouw huis. Mocht er niet genoeg ruimte zijn kan een uitbouw worden gerealiseerd. Er wordt aan de hand van de beschikbare ruimte gekeken naar alle mogelijkheden zodat al jouw wensen kunnen worden vertaald in een mooi plan. De architect in Zutphen benut elke ruimte in huis.

Het totaalplan van de architect in Zutphen

Door de combinatie van de juiste materialen en kleuren ontstaat er een sfeervolle ruimte waar over is nagedacht. Of je nou van lichte tinten, opvallende kleuren of donkere en warme tinten houdt. Bij Lab-S, jouw architect in Zutphen, is alles mogelijk.

Als het gaat om complete architectonische ontwerpen maakt Lab-S inspirerende schetsen en gedetailleerde bouwtekeningen. Er wordt rekening gehouden met de identiteit van de plek of het bestaande pand zodat het gebouw naadloos opgaat in de omgeving of zo ook oud en nieuw mooi bij elkaar passen. Het plan wordt eerst middels een 3D-visualisatie uitgewerkt zodat je alles vanuit verschillende hoeken kunt bekijken.

Naast interieurontwerp en het realiseren van gebouwen wordt een uitbouw of verbouwing ook met de grootste zorg uitgevoerd door Lab-S, de architect in Zutphen. Wil je meer ruimte in de keuken of moet de badkamer worden verhuisd naar een andere kamer? Lab-S maakt een uitgebreide analyse waarbij alle onderdelen worden ingemeten zodat het uiteindelijke resultaat helemaal klopt.

Ook voor de puntjes op de i kan Lab-S je helpen en adviseren. Daarnaast is de architect uit Zutphen Sjoerd Schaapveld ook eigenaar van het merk Fraaiheid, onder deze naam creƫert hij unieke designs die in je huis terecht kunnen komen. Daarnaast is alles binnenshuis gemaakt vanuit een duurzaam oogpunt met oog voor de omringende natuur. De architect in Zutphen zorgt ervoor dat je huis echt een thuis wordt.

Duurzame verbouwing

Bij het volgen van de stappen bij een bouwproject is duurzaamheid altijd prioriteit. Het architectenbureau uit Zutphen is zich bewust van de omgeving en stemt het design hierop af. Lab-S is altijd op de hoogte van innovatie en ontwikkelen op gebied van milieuvriendelijkheid. De duurzaamheid vertaalt zich naar materiaalkeuze, bouwtechnieken, energie- en warmte installaties en meer. Naast de bijdrage aan het milieu, scheelt het ook aanzienlijk in de portemonnee. Dus wil je jouw woning moderniseren ben je bij deze architect uit Zutphen aan het juiste adres.

Plannen worden realiteit

Of je nu al een plan hebt liggen die je wilt laten uitwerken of inspiratie wilt opdoen voor het realiseren van een idee. De eigenaar Sjoerd Schaapveld van het architectenbureau in Zutphen staan klaar om je te ontvangen met een kopje koffie. En als je even niet langs kunt komen is beeldbellen ook geen probleem. Lab-S geeft jouw project vorm en jij wordt bij alle stappen in het proces betrokken. Neem een kijkje op de site en Pinterest van de architect in Zutphen voor inspiratie en geef ze een belletje wanneer je klaar bent voor een transformatie.

Architect Zutphen