Deel
Lab-S, Ontwerpbureau voor de leefomgeving Achtergond

Architect Amersfoort

Architect in Amersfoort

Centraal wonen in de Keistad met een mooie groene omgeving naast de deur. Heb je een huis aangekocht in Amersfoort die wel wat renovatie kan gebruiken of heb je een kavel die je vanaf de grond moet opbouwen? Heb je een bijzondere locatie waarop je je droomhuis wilt neerzetten of moet een bedrijfspand helemaal worden verbouwd? Het architectenbureau in Amersfoort die je bij al het voorstaande kan helpen is Lab-S. Van begin tot eind wordt er naar jouw wensen geluisterd om tot het mooiste resultaat te komen. Architectuur, interieur- en productdesign, Lab-S heeft alles in huis voor een inspirerende omgeving.

Architectenbureau Amersfoort werkt tot in de details

Wil je ervoor zorgen dat alle details van jouw project met aandacht en zorg worden doorgenomen? Lab-S is het architectenbureau in Amersfoort waar je aan het juiste adres bent. Wat zijn de ruimtes waar je het meeste tijd doorbrengt? Welke spullen moet je er allemaal kwijt kunnen en wat is je stijl? Overal wordt rekening mee gehouden zodat jij er dag in dag uit van kunt genieten.

Van plan tot uitwerking

Alles begint met een plan, wat is het project en wat wil je allemaal aanpakken? Bij de architect in Amersfoort kan je terecht voor een totaalplan; van het bebouwen van een kavel, het uitbreiden en vernieuwen van je interieur, de inrichting van je kantoor en alles daar tussenin. Alles wordt gedaan in het geraamde budget waar het uiterste uit wordt gehaald.

Bij de architect in Amersfoort kun je ook terecht voor grote transformaties. Lab-S heeft bijvoorbeeld al eerder oude kantoorpanden tot woningen met een loft-uitstraling gemaakt en andere gebouwen een hele nieuwe bestemming gegeven. Alles is mogelijk. Er worden van tevoren gedetailleerde 3D visualisaties gemaakt waardoor je het project vanuit allerlei hoeken kunt bekijken. Het geheel wordt ook geschetst op een plattegrond waarop je de ruimte goed kunt bepalen en het totaalplan kan bekijken.

Licht en vloeren

Het licht in een huis is een allesbepalende factor voor het geheel waarbij we kijken naar functie en sfeer. Functioneel licht heb je bijvoorbeeld nodig wanneer je aan het koken bent zodat je alles wat je bereidt goed kunt zien. Sfeerlicht geeft een wat warmere gloed en is ideaal als je een avondje op de bank wilt relaxen of het tot rust komen in je slaapkamer. De hanglampen, spotjes, staande lampen en tafellampen komen samen voor een mooi lichtspel en staan in het lichtplan die deel uitmaakt van een compleet bouwproject.

En dan over naar de vloer. Hierbij zijn er ontelbaar veel keuzes en kleuren waar de architect in Amersfoort je bij kan helpen. Kies je voor strak en glad of voor meer warmte in de vorm van hout? Licht hout geeft ook een strakke look en een donkere beits zorgt voor een moody en chique geheel. Ook kun je gaan voor luxe marmeren of travertin vloeren die tijdloos zijn. Natuurlijk hout geeft heel veel sfeer aan je huis, maar moet wel passen bij de rest van het ontwerp Door de een holistische benadering van Lab-S in alle projecten voelt het geheel in balans en kloppe de grote lijnen met de kleine details.

Architectenbureau in Amersfoort, ook voor een bedrijfspand

Ook voor bedrijfspanden kan je terecht bij Lab-S, de architect in Amersfoort terecht. Heb je als bedrijf een bestaand pand gevonden die helemaal naar eigen wens ingericht kan worden of moet deze nog gebouwd worden? Bij een bedrijf speelt sfeer ook een grote rol, weliswaar op een andere manier. Uitstraling, Design, licht en functionele ruimtebepaling zijn hierbij essentieel.

Lab-S is expert in het transformeren van bestaande gebouwen in indrukwekkende bedrijfspanden zodat deze perfect bij het merk past. Waarvoor kan je Lab-S, het architectenbureau in Amersfoort, inschakelen voor je bedrijf?:

  • Architectonische projecten
  • Bouwtechnische uitwerking
  • 3D tekeningen
  • Eisenlijst vaststellen
  • Analyses van bijvoorbeeld bestaand vastgoed
  • Moodboards en visualisaties
  • Interieurontwerpen
  • Procesmanagement
  • Het financiĆ«le plaatje

Wil je weten wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Neem contact op met Lab-S.

Vrijblijvend advies

Je kunt er onder het genot van een kopje koffie jouw plannen voor je huis of bedrijf bespreken. De architecten denken graag met je mee zodat het eindresultaat er mag zijn. Je bent onderdeel van het proces en kan deze aansturen wanneer je ook wilt. Niks gaat zonder overleg zodat alle details kloppen en je je waar dan ook thuis voelt. Dus kom langs bij de architect in Amersfoort waarbij je wordt verzekerd van een mooi resultaat. En wil je kennismaken vanuit huis? Lab-S is ook bereikbaar via beeldbellen.

Architect Amersfoort