Deel
Lab-S, Ontwerpbureau voor de leefomgeving Achtergond

Architect Nijmegen

Architect in Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van ons land met oneindig veel hotspots. Heb je hier een pand aangekocht en ben je op zoek naar een architect in Nijmegen die al jouw dromen waar kan maken? Lab-S zorgt keer op keer voor het beste resultaat, thuis of op de zaak. Lab-S maakt een compleet plan voor het architectonisch ontwerp, interieurdesign, een uitbouw en bouwt je kavel op vanaf de fundering. En het uitgangspunt is bij alle projecten duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zodat het jaren met je meegaat.

Het architectenbureau in Nijmegen voor alle details

Alle details van ider nieuw project worden intensief doorgenomen en je wordt betrokken in het gehele proces. Lab-S is het architectenbureau in Nijmegen waarbij je al jouw plannen kunt neerleggen.

Als je een lege kavel hebt waarop je jouw droomwoning wilt realiseren kan Lab-S helpen vanaf de brainstormsessie tot de uitwerking. Alles wat daar tussen staat wordt zo uitgebreid mogelijk vastgesteld in eisenlijsten, plattegrondtekeningen, de financiƫle raming en meer. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Lab-S is de architect in Nijmegen die grote verbouwingen en herbestemmingen van de ruimte kan realiseren. Een totale transformatie of alleen Een muur eruit voor een grotere keuken of een vernieuwde badkamer of toilet is binnen no time gepland en gerealiseerd. Alle ruimte wordt optimaal benut en er worden gedetailleerde 3D visualisaties gemaakt waarop je alles vanuit elke hoek kunt bekijken.

Lab-S maakt ruimtelijke plannen vanuit de architectuur van het gebouw. Daarbij is de kracht van de architect uit Nijmegen de samenkomst van creativiteit en een hoogwaardig technische afwerking. Geen ruimte is hetzelfde en over alles is nagedacht waardoor het resultaat keer op keer indrukwekkend te noemen is. Lab-S maakt totaalplannen waarin alle aspecten van een woning of pand in terugkomen. Dit architectenbureau uit Nijmegen zorgt voor bouwbegeleiding bij alle stappen die worden gemaakt waardoor je echt onderdeel van het proces wordt.

Natuurlijk gaat het verder dan alleen Apeldoorn. Als je bijvoorbeeld een architect nodig hebt in Bussem of Naarden ben je bij Lab-S ook aan het juiste adres.

Grootse keuzes

Wat zijn de keuzes die het meest invloed maken op de ruimte? Het architectenbureau in Nijmegen weet precies wat gedaan moet worden om dit gevoel te bereiken.

Daarnaast zijn ook de vloeren bepalend voor de algehele sfeer. Een mooi interieur begint tenslotte bij de juiste basis. Een lichte vloer zorgt bijvoorbeeld voor een fris en helder geheel en als je een kleine ruimte hebt kan de de vloer het best door laten lopen in alle ruimtes. De kleur- en materiaalkeuze is oneindig. Kies je voor hout, marmer of beton? Laat Lab-S je adviseren in het maken van alle goede keuzes waardoor je jarenlang kunt genieten van een perfecte vloer.

Een lichtplan

Naast ramen kunnen lichtbronnen zorgen voor een mooi lichtspel. LED-verlichting, spots, staande lampen en hanglampen komen samen voor functionele en sfeerbepalende verlichting. Functionele verlichting is ideaal in bijvoorbeeld de keuken tijdens het koken. Deze zet je na het koken uit en in plaats daarvan doe je sfeerverlichting aan om gezellig te kunnen tafelen. Het warm witte licht werkt ook perfect voor een avondje languit voor de televisie.

Architectenbureau in Nijmegen voor jouw bedrijfspand

Naast het samenstellen van een de perfecte woning is Lab-S de architect in Nijmegen ook expert in het maken van een herbestemmingsplan of bouw van de ideale bedrijfsruimte. Er wordt gekeken naar alle mogelijkheden die een pand biedt en een oud, vervallen pand kan een hele transformatie krijgen zodat het perfect past bij het bedrijf.

Naast de kantoorruimte wordt er afhankelijk van je bedrijfsvoering rekening gehouden met ruimte en de verschillende functies ervan. Wordt het pand bijvoorbeeld gebruikt voor een e-commerce bedrijf waaruit producten worden gedistribueerd? En worden de producten ter plekke gefotografeerd in een fotostudio voor een webshop? Overal wordt aan gedacht door de architect in Nijmegen zodat het werk optimaal kan worden uitgevoerd .

Met oog voor het milieu

Bij Lab-S is een van de belangrijkste uitgangspunten dat alle projecten met een holistische benadering tot stand komen. We kijken dus naar het geheel; de locatie, de gebruiker, het budget enzovoort. . Dit komt in uiting in bijvoorbeeld de positionering van de ramen waardoor natuurlijk licht op een mooie manier naar binnen valt, materiaalkeuzes en de ruimtelijke beleving die natuurlijk aanvoelt.

Ga langs voor een brainstormsessie

Maak een afspraak met Lab-S zodat je al jouw wensen kan bespreken tijdens een brainstormsessie. Lab-S analyseert alle plannen en neemt een adviserende rol in die komt vanuit jarenlange ervaring. Het resultaat is altijd in volledige samenwerking met jou en je kunt wanneer dan ook eventuele vraagtekens bespreken met Sjoerd Schaapveld. Het eindresultaat is pas naar wens als beide partijen tevreden zijn. Dus laat je project oppakken door de architect in Nijmegen en je bent verzekerd van een woning die bij jou en de omgeving past.

Architect Nijmegen