Deel
Lab-S, Ontwerpbureau voor de leefomgeving Achtergond

Architect Zwolle

Architect in Zwolle

In Zwolle is het fijn wonen. Of je nu woont in de buurt van de peperbus of an de rand van de stad, dicht bij het groen, Zwolle heeft veel te bieden. Heb je plannen om je woning of pand in Zwolle te (ver)bouwen en te transformeren en heb je hiervoor een architect in Zwolle nodig? Of het nu gaat om een casco opgeleverde nieuwbouwwoning of een ouder gebouw die verduurzaamd en gemoderniseerd moet worden. Lab-S is het architectenbureau in Zwolle die onder leiding van Sjoerd Schaapveld bouwplannen realiseert en dromen tot werkelijkheid maakt. Lab-S is gespecialiseerd in architectuur, interieur- en productdesign en veel meer. Ze zorgen voor complete transformaties zodat het project geheel naar persoonlijke smaak en functie wordt ingericht.

Architectenbureau in Zwolle met oog voor duurzaamheid

Lab-S is op gebied van duurzaamheid altijd vooruitstrevend en op zoek naar nieuwe innoverende manieren om te bouwen. Duurzaam bouwen doet de architect in Zwolle door ervoor te zorgen dat de woning zo lang mogelijk kan voldoen aan de woonbehoefte en materiaal en energieverbruik verantwoord gebeurt . De duurzame mogelijkheden worden in kaart gebracht en gebruikt bij bijvoorbeeld de materiaalkeuze. Ook op gebied van milieubewuste energie- en warmte installaties kan de architect uit Zwolle je adviseren. Zo is je woning of bedrijfspand zo duurzaam mogelijk. Goed voor het milieu maar ook zeker voor de portemonnee.

Ook zorgt Lab-S ervoor dat er rekening gehouden wordt met de omgeving waar het pand komt te staan. De lichtinval, de omringende natuur en de kleuren. Alles komt samen zodat het gebouw naadloos opgaat in de omgeving.

Architect in Zwolle: van idee tot uitwerking

Sjoerd Schaapveld heeft bij Lab-S al heel wat mooie projecten tot stand hebben mogen brengen. Het architectenbureau in Zwolle noemt zichzelf ook wel een ontwerpbureau waar al jouw dromen tot werkelijkheid kunnen komen. Lab-S helpt je bij het plannen voor zowel woningen als bedrijfspanden en alles daartussenin. Dus of je nou een woning te verbouwen hebt of een herbestemmingsplan hebt voor een pand waar je een bedrijf wilt vestigen, het wordt geheel naar wens gemaakt.

Lab-S is de architect in Zwolle die jou van begin tot eind betrekt bij het proces zodat je het altijd kan bijsturen waar nodig. Het inrichten van het interieur van een woning of bedrijfspand begint bij een gesprek. Hierin wordt het eisenlijstje geanalyseerd en zoveel mogelijk gevisualiseerd in een moodboard en 3D tekening. Duurzame materialen, mooie kleuren en meubels komen samen om een zo goed mogelijk beeld te schetsen. Alles kan bij het architectenbureau in Zwolle.

Daarnaast is Lab-S ook gespecialiseerd in de opbouw van een compleet nieuw gebouw vanaf de fundering. Hier komt natuurlijk heel wat planning en tijd bij kijken want alle details tellen. De architect in Zwolle maakt eerst een bouwtekening met een 3D-visualisatie van de bestaande situatie erbij zodat van tevoren alle ruimtes goed bekeken kunnen worden. In een bedrijf wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met een kantoorruimte, kantine, sanitair en andere ruimtes die voor jouw bedrijf van toepassing zijn.

Voor een herbestemmingsplan van een ruimte of grote verbouwingen in huis is Lab-S de architect in Zwolle waar je moet zijn. Of je nou een muurtje wilt doorbreken en daardoor een grotere keuken kunt realiseren of een veranda wilt creëren. Lab-S denkt met je mee, analyseert de ruimtes en neemt daarna de mogelijkheden met je door.

Voor alle stijlen een bijpassend interieur

Het samenstellen van het interieur is natuurlijk een persoonlijke kwestie. Hou je bijvoorbeeld van een moderne stijl met strakke meubels, effen kleuren en weinig accessoires voor een rustig geheel? Lab-S is het architectenbureau in Zwolle die jouw persoonlijke stijl door laat komen in alle ruimtes. Ook als je houdt van excentrieke kleuren in huis kan Lab-S een moodboard maken die aansluit op jouw wensen. Geen detail wordt hierbij over het hoofd gezien. Er wordt door de architect in Zwolle alles aan gedaan om jou tevreden te maken.

Ook voor een inspirerend bedrijfspand

Lab-S is expert in het transformeren van welk pand dan ook. Wil je een oud pand moderniseren om daar vervolgens je bedrijf in te vestigen? Alle wensen worden doorgenomen en de mogelijkheden worden ook hier geanalyseerd. Door middel van een quickscan kan Lab-S de potentie van bestaand vastgoed zien en vervolgens optimaal benutten met nieuwe en verfrissende ideeën. Je wordt meegenomen in het gehele bouwproces zodat je alles op de voet kunt volgen.

Adviesgesprek in het Havenkwartier

Ben je klaar om je plannen te bespreken bij het architectenbureau in Zwolle? Lab-S is altijd bereid om samen te komen met een kop koffie of thee en ideeën te bespreken. En ook via beeldbellen kan Lab-S je te woord staan. Geef je project vorm na een inspirerend gesprek op het kantoor in het Havenkwartier. Wil je zien welke projecten Lab-S eerder heeft gerealiseerd? Check dan de website en social mediakanalen voor beelden. De architect in Zwolle gaat graag voor je aan de slag zodat je je altijd thuis voelt.

Architect Zwolle