Deel
Lab-S, Ontwerpbureau voor de leefomgeving Achtergond

Architect Doetinchem

Architect in Doetinchem

Doetinchem ligt aan de Oude IJssel tussen de weilanden en bossen. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Er kunnen uiteenlopende redenen zijn waarom je op zoek bent naar een architect in of rondom Doetinchem. Lab-S helpt je bijvoorbeeld als je een nieuwe woning hebt en je hebt wat ideeën die nog vorm moeten krijgen. Of je bent een professionele opdrachtgever die op zoek is naar een architectenbureau rondom Doetinchem voor een nieuwbouwproject. Deze architect uit Doetinchem kan je in al deze gevallen en alles ertussenin helpen.

Lab-S, jouw architectenbureau in Doetinchem

Wij zijn Lab-S en werkzaam in Doetinchem. Lab-S helpt je bij het ontwerpen, bouwen en inrichten van een woning, ruimte of bedrijfspand. Lab-S werkt zowel voor particulieren als voor professionele opdrachtgevers en maakt voor beide totaalplannen. Lab-S is een ontwerp- en adviesbureau waar creatieve oplossingen voor projecten worden gezocht. Ze bieden hulp bij de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van architectuur, interieurontwerp en productdesign.

Lab-S staat ook wel bekend als ‘ontwerpbureau voor de leefomgeving’. De werkzaamheden van het bureau beperken zich niet tot het ontwerpen van bouwkundige zaken, ze gaan veel verder. Ze kijken ook graag naar stedenbouw, architectuur, interieur en productontwerp. Daarnaast hebben ze veel ervaring in het maken van bouwtechnische analyses, de financiële calculatie en projectmanagement. Ook besteden ze veel tijd en aandacht aan het duurzamer maken van de panden waar ze aan werken. Met het oog op de toekomst is dit erg bewust en uiteindelijk merk je het ook in de portemonnee.

Werkwijze van de architect uit Doetinchem

De architect uit Doetinchem die het brein achter Lab-S is, is Sjoerd Schaapveld. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van architectuur en interieurontwerp. Zijn gevoel voor binnenhuisarchitectuur en interieurontwerp blijkt ook uit het designlabel Fraaiheid. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een passende werkwijze voor alle projecten waaraan wordt gewerkt. Het architectenbureau uit Doetinchem is altijd op zoek om bestaand en nieuw op een inspirerende manier te verbinden. Ze kijken ook naar de omgeving waar het pand staat, niet alleen naar het gebouw zelf.

Het plan wordt tot in de details uitgewerkt. Hieronder vallen ook bijvoorbeeld het lichtplan en interieurdesign. Dit architectenbureau uit Doetinchem doet nét dat stapje extra en gaat voor het perfecte plaatje. Van A tot Z, overal wordt aan gedacht.

Ontwerpen, bouwen en klussen

Of het nu gaat om een gebouw, een ruimte of een onderdeel van de ruimte: bij Lab-S staat de identiteit van de plek centraal. Als eerste worden de wensen van de klant besproken. Daarna wordt de locatie bekeken en wordt er een overzicht gemaakt van de (verborgen) potentie van de plek. Op basis van deze wensen en de analyse die is gedaan op locatie maakt Lab-S een moodboard (inclusief kleurenpaletten en stoffen). Op basis van dit moodboard worden de ideeën uitgewerkt tot een inspirerend geheel waar je je dag in dag uit thuis voelt.

Voor particulieren maakt dit architectenbureau uit Doetinchem ontwerpen voor nieuwbouw- en verbouwprojecten. Voor professionele opdrachtgevers vullen ze dit aan met architectonische ontwerpen en 3D visualisaties. Ook voor een quickscan met een uitgebreide analyse ben je bij deze architect uit Doetinchem aan het juiste adres.

Uitwerking en begeleiding

De architect uit Doetinchem doet de bouwtechnische uitwerking en bouwbegeleiding, zowel voor particulieren als voor professionele opdrachtgevers. Ze helpen ook bij interieurontwerp en het ontwerpen van lichtplannen.

Daarnaast maken ze voor professionele opdrachtgevers analyses van de bouwkundige staat van bestaand goed en adviseren ze over de haalbaarheid van nieuwbouwprojecten. Tot slot geven ze advies over de duurzaamheid en warmte/energie installaties.

Financiering

Het plan kan mooi zijn maar het uiteindelijke doel is wel dat het binnen het budget past. Daarom biedt de architect uit Doetinchem financiële calculaties voor professionals en particulieren. Er wordt ook aandacht besteedt aan het kostenplaatje, het moet financieel haalbaar zijn voor de klant. De financiële afwikkeling wordt ook door deze architect uit Doetinchem gedaan. Tijdens het procesmanagement worden de kosten nauwkeurig in de gaten gehouden.

Kom langs voor een brainstormsessie

Heb je een vraag over het ontwerp van een woning, een nieuwbouwproject, het lichtplan van jouw onderneming of over iets totaal anders? Twijfel niet en neem contact op met Lab-S, de architect uit Doetinchem. Sjoerd staat voor je klaar met een luisterend oor en geeft je advies over de mogelijkheden van jouw project. Alles wordt in overleg met jou gedaan, samen met Lab-S stuur jij het project. Je kunt langskomen op kantoor maar ook videobellen is mogelijk.

Architect Doetinchem