Deel

Ontwerp- en architectenbureau uit Deventer

Een van de belangrijkste eigenschappen van Lab-S is onze nieuwsgierigheid. Voor ons staat de oplossing nooit van te voren vast.

Lab-S is een ontwerpbureau uit Deventer dat geleid wordt door de architect Sjoerd Schaapveld. Een van de belangrijkste eigenschappen van Lab-S is onze nieuwsgierigheid. Voor ons staat de oplossing nooit van te voren vast. Wij zien ons bedrijf dan ook als een laboratorium voor ontwerpvraagstukken. Daar waar de standaardoplossing niet voldoet komt Lab-S het beste tot zijn recht.

Een ontwerp moet volgens Lab-S niet alleen een slim antwoord bieden op een specifieke vraag, het moet ook een diepgaande gebruikerservaring opleveren. Onze ontwerpen moeten met andere woorden mooi én prikkelend zijn. Door de juiste materialen te kiezen, te werken met natuurlijke lichtinval of een spannende routing te creëren worden mensen bewuster van hun leefomgeving. 

Het liefst noemen wij onszelf een ‘ontwerpbureau voor de leefomgeving’ in plaats van ‘architectenbureau’ aangezien onze werkzaamheden zich niet alleen beperken tot het ontwerpen van bouwkundige zaken. Stedenbouw, architectuur en interieur zijn disciplines waar we graag op een holistische manier naar kijken. 

Wie wij zijn

Lab-S Ontwerp- en architectenbureau uit Deventer

Sjoerd Schaapveld

Lab-S op social media