Deel

Ontwerp- en architectenbureau uit Deventer

Een van de belangrijkste eigenschappen van Lab-S is onze nieuwsgierigheid. Voor ons staat de oplossing nooit van te voren vast.

Lab-S is een ontwerpbureau uit Deventer dat geleid wordt door de architect Sjoerd Schaapveld. Een van de belangrijkste eigenschappen van Lab-S is onze nieuwsgierigheid. Voor ons staat de oplossing nooit van te voren vast. Wij zien ons bedrijf dan ook als een laboratorium voor ontwerpvraagstukken. Daar waar de standaardoplossing niet voldoet komt Lab-S het beste tot zijn recht.

Een ontwerp moet volgens Lab-S niet alleen een slim antwoord bieden op een specifieke vraag, het moet ook een diepgaande gebruikerservaring opleveren. Onze ontwerpen moeten met andere woorden mooi en prikkelend zijn. Door bijvoorbeeld de juiste materialen te kiezen, te werken met natuurlijke lichtinval of een spannende routing te creëren in een gebouw zorg je ervoor dat mensen bewuster worden van hun leefomgeving.

Het liefst noemen wij onszelf een ‘ontwerpbureau voor de leefomgeving’ in plaats van ‘architectenbureau’ aangezien onze werkzaamheden zich niet alleen beperken tot het ontwerpen van bouwkundige zaken. Stedenbouw, architectuur, interieur en productontwerp zijn disciplines waar we graag op een holistische manier naar kijken. Naast ons ontwerpwerk bieden wij ook expertise aan in de projectmanagement, bouwtechnisch advisering en financiële projectcalculatie.

Wie wij zijn

Lab-S Ontwerp- en architectenbureau uit Deventer

Sjoerd Schaapveld

Lab-S Ontwerp- en architectenbureau uit Deventer

Robin van Vemde

Lab-S op social media